Priznanja za MMM-Vukelić d.o.o. iz Brestače i Arđent iz Novske

Written by on 5 listopada, 2023

Dodjelom zlatnih plaketa za ostvarene rezultate u razvoju gospodarstva u 2022. godini te dodjelom priznanja tvrtkama za kontinuirano poslovanje na području Sisačko-moslavačke županije, obilježena je svečana sjednica HGK-Županijske komore Sisak koja je u četvrtak, 5. listopada 2023. godine održana u hotelu Panonija u Sisku. Svečanosti su prisustvovali ministar rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Marin Piletić, zamjenik župana Mihael Jurić, državni tajnici Domagoj Orlić i Tugomir Majdak, predsjednik HGK-Županijske komore Sisak Tihomir Babić te brojni drugi gosti.

Zlatne plakete za ostvarene rezultate u razvoju gospodarstva Sisačko-moslavačke županije u 2022. godini dobili su MMM-Vukelić d.o.o. iz Brestače u kategoriji velikog trgovačkog društva, Košćal d.o.o. iz Popovače dobitnik je zlatne plakete u kategoriji srednjeg trgovačkog društva, a u kategoriji malo trgovačko društvo zlatnu plaketu dobila je tvrtka Lipovac-Metal d.o.o. iz Siska. Uručena su i priznanja za kontinuirano poslovanje na području Sisačko-moslavačke županije, a dobitnici su Veterinarska stanica Sisak za 70 godina rada te za 30 godina uspješnog djelovanja dobitnici su Arđent iz Novske, Cjevomont iz Kutine, Euroart93 iz Siska, Flamtron iz Kutine, Sikol-antikorozivna zaštita iz Siska, Slu-Kom iz Kutine te Tvim-Tonković iz Kutine.

Dobitnicima je čestitao ministar Marin Piletić poručivši im kako su upravo oni primjer da se može uspjeti u Sisačko-moslavačkoj županiji. „Ova županija jedina je županija u Hrvatskoj kojoj je Vlada RH prije potresa rekla  – samo za vas radimo plan revitalizacije. Vlada RH samo će za ovu županiju donijeti cjelovit program oporavka gospodarstva te komunalne i društvene infrastrukture“, izjavio je ministar Piletić. Predsjednik HGK ŽK Sisak Tihomir Babić istaknuo je kako zlatne plakete predstavljaju vrhunsko priznanje za izvrsnost i posvećenost poslovanju te simboliziraju rad i predanost koje tvrtke ulažu  kako bi postigle uspjeh u današnjem zahtjevnom poslovnom okruženju.


Current track

Title

Artist