O nama

Naša radio postaja kao suvremeno opremljena radijska kuća komercijalne prirode i koncesijskog prostora koji obuhvaća šire područje Grada Novske, emitira program raznolikog sadržaja 24 sata dnevno.

Tradicija postojanja duga je 28 godine, od 31.srpnja 1991.godine s epitetom jedinog elektroničkoga medija u gradu Novskoj, koji je lokalne informacije stavio u prvi plan.

Osim vijesti pripremljenih u našoj informativnoj redakciji ili nastalih izravno na terenu ”na licu mjesta”, gdje se uvijek trudimo biti prvi i u pravom trenutku, zahvaljujući brojnim agencijskim izvorima slušatelje konstantno upoznajemo i s ostalim bitnijim zbivanjima od interesa za širi krug slušatelja u službi novljanske javnosti.

Uz najavu svih važnijih događaja na lokalnoji županijskoj razini, Radio postaja Novska, kroz svoje dnevne, tjedne i mjesečne emisije, odnosno rubrike, pokriva, prati te problematizira i druge aktualnostii teme iz javnog, političkog, gospodarskog, kulturnog i sportskog života na širem novljanskom području i području Sisačko-moslavačke županije. Njegujemo običaje i tradiciju našeg kraja i veliki značaj pridajemo brojnim kulturnim manifestacijama i događanjima. Naš radio može se podičiti brojnim humanitarnim aktivnostima, ali isto tako rado je viđen gost kao medijski pokrovitelj na raznim događanjima.

Slušateljima nudimo kvalitetan cjelodnevni izbor popularne, „hit“ domaće i strane glazbene produkcije, te na taj način pružamo odmak od teških tema i „govorancija“ kako to vole reći naši slušatelji. Prednost dajemo domaćoj zabavnoj glazbi, ali isto tako ljubitelji strane glazbe mogu uživati u specijaliziranim emisijama u kojima se preferira taj oblik glazbe.

Težište je našeg programa prvenstveno vlastiti informativni program i komercijalni sadržaji. Najbrža promidžbena poruka uvijek će biti izrađena u našem studiju i prolaziti valovima do krajnjeg korisnika.

Naša ekipa je mala ali uvijek u „akciji“ na licu mjesta, u svako doba. Ovdje smo u interesu naših slušatelja i volimo prvi prenijeti informaciju u vaše domove, urede i ostala mjesta na kojima nas slušate. Imamo i mrežu naših stalnih suradnika bez kojih naravno ne bi bilo dodatnih sadržaja i njima se uvijek zahvaljujemo na suradnji.

Radio smo spojili s novinama, a rezultat ove suradnje su proširene informacije koje su slušatelji mogli propustiti u našem eteru. Vodimo se onom starom krilaticom „Što nije zapisano nije se ni dogodilo“ stoga je sve zabilježeno i u našem mjesečniku „Novljanski vjesnik“.

Plod ove suradnje je i pogodnost oglašavanja u dva medija, o čemu brine naša marketinška služba.

Drage slušateljice i slušatelji, ostanite uz 88,3 MHz-a na frekvenciji vašeg radija, a svima koji nas slušaju i izvan našeg koncesijskog područja putem interneta upućujemo srdačan pozdrav.Current track

Title

Artist