Potpisan još jedan Ugovor o kupoprodaji neizgrađenog građevinskog zemljišta u Poduzetničkoj zoni u Novskoj

Written by on 12 svibnja, 2022

Danas je u maloj gradskoj vijećnici zamjenik gradonačelnika koji obnaša dužnost gradonačelnika Siniša Kesić potpisao Ugovor o kupoprodaji neizgrađenog građevinskog zemljišta u Poduzetničkoj zoni u Novskoj s Helenom Sablić iz Starog Grabovca, vlasnicom proizvodno trgovačkog obrta THESA, TISAK&DESIGN GRAPHIC.

Riječ je o kupnji nekretninu koju će THESA, TISAK&DESIGN GRAPHIC koja djeluje od 2005. godine, koristiti u svrhu izgradnje montažne hale, odnosno proizvodnog pogona, površine 600 m2 za obradu metalnih konstrukcija i izradu svjetlećih reklama velikog formata te za obavljanje ostalih djelatnosti obrta. Navedeni obrt trenutno zapošljava jednog radnika, a nakon izgradnje hale namjeravaju zaposliti 21 radnika.

“Počeli smo kao mala firma u podrumu od 30-ak kvadrata obiteljske kuće, no sada smo taj prostor prerasli. Imamo veliku potražnju od strane domaćih i stranih investitora za razne poslove većeg obujma, a dosadašnji prostor nam je bio ograničen pa smo se odlučili iskoristiti jedinstvenu priliku i proširiti posao”, rekao je Tomislav Sablić, Helenin suprug.

Foto: Tomislav Koran


Current track

Title

Artist