Nagrađeni odgojno-obrazovni djelatnici Osnovne škole Novska i Osnovne škole Rajić

Written by on 6 listopada, 2023

U sklopu Dana učitelja, koji se obilježava 5. listopada, i ove godine je Ministarstvo znanosti i obrazovanja dodijelilo nagrade za najbolje odgojno-obrazovne djelatnike. Od ukupno 505 nagrađenih kandidata, ponosni smo da su među njima i djelatnici Osnovne škole Novska: učiteljica Matematike Dražena Potočki, učitelj Informatike i Tehničke kulture Dragan Vlajinić, ravnateljica Antonija Mirosavljević te Osnovne škole Rajić: učiteljica Matematike Antonela Matajić.

Dobitnici su birani prema kriterijima izvrsnosti: mentorstvo učenicima na natjecanjima, predavanja, radionice i edukacije, rad u stručnim vijećima, udrugama, stručni članci, nastavni materijali, obrazovni sadržaji, projekti, unaprjeđenje rada škole te rad na unaprjeđenju sustava obrazovanja.

Ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs je dodijelio ovogodišnje nagrade, uputio nagrađenima zaslužene čestitke te svim učiteljima, nastavnicima, odgojiteljima, stručnim suradnicima i ravnateljima uputio čestitke povodom Svjetskog dana učitelja: …„Želim da i dalje budete ponosni na poziv koji ste odabrali, da zadržite otvorenost srca i uma te da brigu i odgovornost prema našoj djeci i učenicima temeljite na primjerenim zahtjevima, strpljenju i dosljednosti. Odgojni i obrazovni uspjesi s takvim načelima zasigurno neće izostati.“…

Jako smo ponosni na naše učitelje i ravnateljicu, koji su i ove godine među najboljima u Hrvatskoj!

Sretan Dan učitelja!

Tekst i foto: Osnovna škola Novska


Current track

Title

Artist