Udruga sportske rekreacije „Nora“ Novska na 27. Festivalu sportske rekreacije Hrvatske u Trogiru

Written by on 14 rujna, 2021

Udruga sportske rekreacije „Nora“ Novska, sudjelovala je 27. Festivalu sportske rekreacije Hrvatske u Trogiru, održanom u organizaciji Hrvatskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“, od 9. do 12 .rujna 2021.godine.

Sudionici Festivala, natjecali su se u brojnim disciplinama, a Udruga „Nora“ se vratila sa tri medalje, jednom zlatnom i dvije srebrne, što je svakako veliki uspjeh s obzirom na brojnu konkurenciju.

Discipline u kojima su se natjecali sudionici, tenis, stolni tenis, košarkaške trice, šah, pikado, kretanje u prirodi i mini golf, odabrane su prema afinitetu rekreativaca. Udruga „NORA“ natjecala se u malom golfu, pikadu i kretanju prirodom, a medalje je osvojila, zlatnu i srebrnu u brzom hodanju prirodom, te srebrnu u pikadu.

Festival je imao pored programa natjecanja i zabavni sadržaj, koji je osim zabave i druženja, bio vrlo koristan u razmjeni iskustava brojnih udruga rekreativaca u promociji i razvijanju sportske rekreacije, kao izuzetno važnog čimbenika u zaštiti i unapređenju zdravlja te poboljšanju kvalitete života.


Current track

Title

Artist