Potpisan ugovor za projektiranje i izgradnju uređaja za pročišćavanje otpadnih voda

Written by on 9 travnja, 2021

U Galeriji Pučkog otvorenog učilišta u Novskoj u četvrtak 8. travnja potpisan je ugovor za projektiranje i izgradnju uređaja za pročišćavanje otpadnih voda aglomeracije Novska. To je zadnji ugovor u sklopu EU projekta Razvoj vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Novska. Ugovor su potpisali direktor Vodovoda Novska Mario Filipović i Zajednica ponuditelja: GIS Aqua Austria GmbH i Palir d.o.o. Zagreb. U ime zajednice ugovor je potpisao Dražen Miličić.Potpisivanju ugovora nazočio je ministar Gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić i generalni direktor Hrvatskih voda Zoran Đuroković.

 ”Ukupna vrijednost radova iznosi 33 milijuna kuna bez PDV-a, očekivani završetak radova je srpanj 2023. godine, zahvalivši se Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja, ministru Tomislavu Ćoriću, nazočnom na potpisivanju, kao i Hrvatskim vodama, direktoru Zoranu Đurokoviću ”, rekao je Filipović.

Ministar Ćorić u pratnji gradonačelnika Marina Piletića obišao je tvrtku Phyox u Poduzetničkoj zoni Novska i poduzetnički inkubator PISMO.


Current track

Title

Artist