Međunarodni Dan učitelja – Nagrađeni učitelji OŠ Novska

Written by on 5 listopada, 2021

Ministarstvo znanosti i obrazovanja i ove godine nagrađuje najbolje učitelje povodom Međunarodnog dana učitelja, 5. listopada, a ove je godine nagrađeno njih 511.

Dobitnici su birani prema kriterijima izvrsnosti: mentorstvo učenicima na natjecanjima, predavanja, radionice i edukacije, rad u stručnim vijećima, udrugama, stručni članci, nastavni materijali, obrazovni sadržaji, projekti, unaprjeđenje rada škole te rad na unaprjeđenju sustava obrazovanja.

Između 511 izabranih kandidata, dobitnici ove prestižne nagrade opet su i učitelji iz Osnovne škole Novska: učiteljica razredne nastave, Ksenija Lekić, učiteljica matematike, Dražena Potočki i učitelj informatike i tehničke kulture, Dragan Vlajinić.

Radi se o priznanju i nagradi u visini od 10.000 kn bruto za 511 učitelja, nastavnika, odgojitelja, ravnatelja i stručnih suradnika, a dodjela nagrada će se i ove godine zbog situacije s koronavirusom održati virtualnim putem.

Tijekom ovogodišnje dodjele pod nazivom Godišnje nagrađivanje odgojno-obrazovnih djelatnika koju organizira Ministarstvo znanosti i obrazovanja na međunarodni Dan učitelja 5. listopada nagrađenima se obratio ministar Radovan Fuchs te im tom prigodom uputio zaslužene čestitke.

Melisanda Masnica


Current track

Title

Artist