Ljetovanje za korisnike sustava socijalne skrbi s područja Grada Novska

Written by on 20 rujna, 2021

Treću godinu za redom međusobnom suradnjom obitelji Sande i Ivice Dedić iz Omiša, Centra za socijalnu skrb Novska te Vatrogasne zajednica Grada Novske organizirano je besplatno ljetovanje za korisnike sustava socijalne skrbi s područja Grada Novska.

I ove godine ljetovanje je omogućeno za 10 obitelji, korisnika Centra, u periodu od početka rujna do početka listopada. Radi se o obiteljima korisnicima prava i usluga iz sustava socijalne skrbi lošijeg socioekonomskog statusa koji si ljetovanje ne mogu priuštiti sami.

Ljetovanje je organizirano u koordinaciji s Vatrogasnom zajednicom Grada Novska koja snosi trošak puta dok trošak smještaja boravka korisnika na ljetovanju osigurava nekoliko obitelji iz Dalmacije. Obiteljima je osiguran i veći dio prehrane iz lokalnih restorana, prodavaonica i pekara. Obitelj Ivice i Sande Dedić vlastitim je angažmanom pronašla iznajmljivače i ostale sudionike ove akcije koji su, uz njih, voljni sudjelovati u istoj. Ovim putem zahvaljujemo svima, posebice obitelji Dedić, koji su po treći puta za redom sudjelovali u ovoj akciji, na susretljivosti i brizi za najugroženije članove našega društva, posebice djeci koju je ljetovanje posebno obradovalo.

Ravnateljica: Martina Antolković Hršak


Current track

Title

Artist