Asfaltiran pristupni put mjesnom groblju u naselju Borovac

Written by on 10 rujna, 2021

Nakon što su u travnju ove godine izgrađeni prisupni putevi unutar samog mjesnog groblja u Borovcu, u četvrtak djelatnici gradske komunalne tvrke „Novokom” asfaltirali su i pristupni put od središta naselja do mjesnog groblja.

– Radi se o radovima na pristupnoj cesti do novouređene mrtvačnice. Nakon uređenja staza na mjesnom groblju i rubnjaka, sad smo se odlučili na asfaltiranje u ukupnoj dužini od 160 metara, a vrijednost radova je 80.000 kn. Radi se o relativno malom iznosu, ali smatramo da će puno značiti mještanima naselja Borovac, istaknuo je zamjenik gradonačelnika Siniša Kesić nakon što se upoznao s radovima.

Osim samog asfaltiranja uređen je i slivnik za oborinske vode kako bi se osigurala dugotrajnost ceste. Radove izvodi gradska tvrtka „Novokom”, koja se sad već specijalizirala upravo za asfalterske zahvate na području Grada Novske.

– Na ovaj način rješavamo jedan veliki problem kojeg smo imali ne samo mi kao tvrtka zadužena za održavanje mjesnih grobalja, već i mještani Borovca, istaknuo je Tomislav Bogojević, direktor tvrtke „Novokom”.

Foto: Tomislav Koran


Current track

Title

Artist