15. Tjedan cjeloživotnog učenja

Written by on 24 rujna, 2021

Petnaestu godinu zaredom, u sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja, građani imaju priliku sudjelovati na besplatnim predavanjima, radionicama, okruglim stolovima i sličnim događanjima, a brojne obrazovne ustanove i ove će godine potencijalnim polaznicima predstaviti mogućnosti obrazovanja koje nude!

Aktivnosti 15. Tjedna cjeloživotnog učenja, koji se održava od 27. rujna do 3. listopada 2021., započet će u ponedjeljak, 27. rujna u 10.30 svečanim otvorenjem u Poduzetničkom inkubatoru PISMO 2, Radnička ulica 2L, u Novskoj.

U okviru Svečanoga otvorenja, s ciljem približavanja ideje o cjeloživotnome učenju ciljnim skupinama ove kampanje, ispred Poduzetničkog inkubatora PISMO održat će se i 13. Sajam cjeloživotnog učenja. Na Sajmu će ustanove za obrazovanje odraslih predstaviti javnosti programe obrazovanja odraslih koje provode, nudeći već tradicionalno i vaučere za besplatno pohađanje jednog od obrazovnih programa.

Tjedan cjeloživotnog učenja UNESCO-ova je inicijativa pokrenuta 1999. godine, a svake se godine obilježava u brojnim zemljama na svim kontinentima i s istim ciljevima: senzibilizirati javnost za izgradnju pozitivnog ozračja o važnosti i potrebi cjeloživotnog učenja, promicati kulturu učenja te potaknuti osobnu motivaciju pojedinaca za uključivanje u procese cjeloživotnog učenja.


Current track

Title

Artist