Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Kako će izgledati program "Ljeto u Novskoj 2018."

11 Tra 2018
1035 puta

U Gradskoj vijećnici u utorak, 10. travnja održan je sastanak svih predstavnika i udruga Grada Novske, a povodom organizacije manifestacije "Ljeto u Novskoj 2018.". Radilo se o prvom u nizu radnih sastanaka kojeg su organizirale djelatnice Turističkog ureda, a sastanku je prisustvovala i zamjenica gradonačelnika Marija Kušmić.
Čelnicima i predstavnicima udruga prezentiran je prvi radni pregled događanja koja će se organizirati tijekom ljeta, a sada slijedi postupak predlaganja dodatnih manifestacija svih udruga. Konačni plan "Ljeta u Novskoj 2018." trebao bi biti definiran sredinom mjeseca svibnja.
U kalendaru događanja već se nalaze manifestacije poput NovskaRUN, smotra folklora i ocjenjivanje zaprega, Fashion week (8 dana) i Fashion day, mjuzikl na otvorenom, županijska smotra koreografiranog folklora, izviđački kamp DUPIN, Međunarodni blues kamp, ršidba žita, motosusret, kao i noćni malonogometni turnir u Bročicama.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right