Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Obilježena 25. godišnjica osnivanja VZGN

11 Tra 2018
825 puta

Vatrogasna zajednica Grada Novske održala je u petak, 6. travnja jubilarnu, 25. redovnu izvještajnu i izbornu Skupštinu u Vatrogasnom domu u Novskoj.
Predsjednik VZG Novska Davor Štimac prisutnima podnio Izvješće o radu Zajednice u protekloj godini, ustvrdivši kako su se vatrogasci pokazali spremnima za svaku intervenciju. VZGN čini ukupno 10 dobrovoljnih vatrogasnih društava, DVD Novska je stožerno s 5 profesionalno zaposlenih vatrogasaca.
Skupštini su nazočili gradonačelnik Novske Marin Piletić i njegov zamjenik Siniša Kesić, te predsjednik i zapovjednik Vatrogasne zajednice SMŽ Mijo Brlečić, počasni predsjednik VZGN Martin Marenić, predstavnici VZG Kutine, Siska, Popovače, te VZO Lipovljani, Jasenovac, Sunja, Velika Ludina, kao i delegati Skupštine VZG Novska.
O 25 godina od ustroja kako Vatrogasne zajednice Grada Novske, tako i vatrigasne zajednice SMŽ, prisjetio se i predsjednik i zapovjednik Vatrogasne zajednice SMŽ Mijo Brlečić. Na iznimnom zalaganju u obrani ljudskih života i imovine, čestitajući vrijednu obljetnicu, zahvalio se i gradonačelnik Marin Piletić.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right