Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Temeljna zadaća - promicati istinu o Domovinskom ratu

08 Ožu 2018
670 puta

U Domu hrvatskih branitelja održana je u četvrtak, 8. ožujka redovna izvještajna skupština Udruge udovica poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Republike Hrvatske – Novska. Prije samog održavanja skupštine ispred spomen-obilježja poginulim hrvatskim braniteljima u Gradskom parku položeni su vijenci i zapaljene svijeće uz prigodnu molitvu
Podnoseći izvješće o radu u prošloj 2017. godini Ana Kaurin je istaknula aktivno sudjelovanje članica Udruge u obilježavanju svih datuma iz Domovinskog rata, kao i u pripremi svečanih programa povodom važnih obljetnica stradanja Novske, branitelja i civila.
- Naše temeljne zadaće su i dalje promicati istinu o Domovinskom ratu, obilježavati prigodne datume i spomen žrtvama iz Domovinskog rata. Voditi ćemo brigu o osiguravanju uvjeta za aktivno sudjelovanje naših članova u svim oblicima društvenog života. Također i promicati hrvatske nacionalne, povijesne, kulturne, gospodarske i druge vrednote, te promicati i oplemenjivati moralne i etičke vrednote hrvatskog naroda, rekla je predsjednica Ana Kaurin
Skupštini su nazočili gosti i predstavnici Udruga proisteklih iz Domovinskog rata,, Ivica Vulić, predsjednik Gradskog vijeća, u ime Odbora hrvatskih branitelja Gradskog vijeća Grada Novske te Marin Piletić, gradonačelnik, koji je ovoj skupštini prisustvovao zajedno s zamjenicima, te je uoči početka Skupštine članicama udruge čestitao Međunarodni dan žena uz prigodni cvijetni poklon.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

ads1 top right