Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Održana 4. sjednica Općinskog vijeća Općine Lipovljani

20 Pro 2017
194 puta

Na 4. sjednici Općinskog vijeća Općine Lipovljani, održanoj 18. prosinca, pod predsjedanjem Tomislava Lukšić, uz većinu glasova usvojen je Prijedlog općinskog proračuna Općine Lipovljani za 2018. godinu i projekcija općinskog proračuna za 2019.-2020. godinu, kao i prijedlog razvojnih programa za 2018. godinu s projekcijom za 2019.-2020. godinu. Prihvaćen je i prijedlog 3. Izmjena i dopuna općinskog proračuna za 2017. godinu.

Sjednici nisu nazočili vijećnici Mario Ribar i Mara Ljubičić, a održana je bez aktualnog sata kako je predloženo od vladajuće strukture radi važnosti donošenja Proračuna, a svakako će sredinom siječnja biti održana sjednica Općinskog vijeća. Prijedlog je usvojen s većinom glasova uz dva suzdržana.

Načelnik općine Lipovljani Nikola Horvat je izjavio kako je proračun Općine Lipovljani razvojni i uvelike će unaprijediti Općinu Lipovljani, od rekonstrukcije cesta, novoga vrtića, izgradnja ceste za izlazak na autocestu što će omogućiti dolazak investitora, što ujedno znači i povećanje zaposlenosti. Smatra da je proračun dobar i ide u dobrom smjeru.

Sve točke dnevnog reda koje su bile na 4. sjednici Općinskog vijeća Općine Lipovljani su usvojene.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right