Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Generalni direktor Hrvatskih voda Z. Đuroković u radnom posjetu Novskoj

07 Srp 2017
91 puta

U četvrtak, 6. srpnja u Uredu gradonačelnika održan je radni sastanak gradonačelnika Marina Piletića sa suradnicima i generalnog direktora "Hrvatskih voda" Zorana Đurokovića, također sa suradnicima.Tematika razgovora bila je raznolika, jer, kako je naglašeno, posljednjih nekoliko godina nije bilo bitnijih pomaka u zajedničkom investiranju Grada i Hrvatskih voda u infrastukturne projekte važnih za Grad Novsku.
Tako je bilo riječi o nastavku radova na ranije započetoj kanalizacijskoj odvodnji Brestače – Nova Subocka, uređenje potoka u odvojku u naselju Jazavica, proširenje prometnice s mostovima u Crkvenoj i Potočnoj ulici u Novskoj te realizacija projekta aglomeracije. Posebice je naglašen upravo projekt aglomeracije, koji je vrijedan 12,5 milijuna €, a sredstva namijenjena su za rekonstrukciju 13 kilometara vodoopskrbnog sustava te za za više od 40 kilometara kanalizacijske odvodnje s 18 crpnih stanica.
Izraženo je obostrano zadovoljstvo obavljenim razgovorima i nastavkom suradnje, a nakon radnog sastanka zajednički su obiđene lokacije budućih radova u koje će investirati Grad Novska i Hrvatske vode.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right