Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Ivica Vulić novi predsjednik Gradskog vijeća Grada Novske

13 Lip 2017
267 puta

Pod predsjedanjem predstojnice Kate Lerotić u ponedjeljak, 12. lipnja održana je konstituirajuća sjednica sedmog saziva Gradskog vijeća Grada Novske. Nakon izbora mandatnog povjerenstva i izvješća istog povjerenstva o sastavu novog gradskog vijeća za predsjednika Gradskog vijeća izabran je Ivica Vulić (HDZ). Za njegov izbor bilo je deset vijećnika koalicije HDZ i HSS, dok su suzdržani bili vijećnici koalicije oporbe – DLS, SDP i HSU te HSP-HSLS.
Od dva potpredsjednika na sjednici je izabran Krešimir Marenić (HSS), glasovima vladajućih, dok je oporba bila suzdržana. Prijedlog oporbe da drugi potpredsjednik bude Vlado Klasan (DLS) nije dobio potrebnu većinu. Vladajući su bili suzdržani, za je bilo šest oporbenih vijećnika koalicije, dok je oporbeni Željko Soldo (HSP-HSLS) bio protiv.
Do kraja mjeseca lipnja očekuje se i prva radna sjednica Gradskog vijeća.

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

ads1 top right