Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Informativno-edukativno predavanje u Srednjoj školi Novska

06 Velj 2017
217 puta

Centar za žene "Adela" i Srednja škola Novska organizirali su u utorak, 31. siječnja informativno-edukativno predavanje pod nazivom "O zaljubljenosti, ljubavi i prevenciji nasilja u partnerskim vezama mladih". Na susretu su sudjelovali učenici završnih razreda ekonomskog i opće gimnazijskog smjera.

Predavanje je vodila dr. sc. Daša Poredoš Lavor, predsjednica Centra za žene "Adela", koja je tom prigodom istaknula kako izgleda kvalitetna emotivna veza mladih: uzajamni odnosi puni poštovanja, povjerenja, uvažavanja, podrške, iskrenosti s prihvaćanjem različitosti, poštovanje osobnosti i granice partnera, bez nanošenja emotivne i fizičke boli i da nijedan partner ne mora udovoljiti zahtjevima i potrebama drugoga, ako to udovoljavanje u određenom trenutku nije i njegova želja.

U raspravi koja se aktivno vodila sudjelovali su i nazočni učenici s porukom kako još uvijek ima pravih ljubavi i onih koji i nakon 30 godina braka njeguju svoju ljubav i partnerstvo kroz život.

 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

ads1 top right