Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Radna i svečana sjednica ZSU - proglašeni najbolji sportaši za 2017. godinu

21 Ožu 2018
3613 puta

Skupština Zajednice sportskih udruga Grada Novske na jučerašnjoj radnoj sjednici odlučilo je da prof. Josip Šimunović ostaje na dužnosti predsjednika Zajednice u slijedećem četverogodišnjem mandatu, do 2022. godine.
Za dopredsjednika izabran je Miroslav Perošević, predsjednik NK Libertas, a članovi upravnog odbora su Ivan Hećimović, Boris Horvat, Darko Šerić, Mladen Šulekić i Darko Josić, a u Nadzorni odbor Antonio Koran, Smiljana Duda i Ksenija Lekić.
U svečanom dijelu radne sjednice Zajednica sportskih udruga proglasila je najbolje sportaše 2017 godine. To su u kategoriji sportskih nada državna prvakinja u badmintonu za osnovne škole Lucija Mežnarić i također državni prvak u badmintonu za osnovne škole Filip Bajzek, U kategoriji sportskih djelatnika izabrana je Melita Mihalić, predsjednica PD Zmajevac, a u kategoriji najuspješnijeg trenera Donald Veble, voditelj selekcije badmintona u OŠ Novska i trener BK Novska.
Najbolji sportaš je Dario Duda, kuglač KK Novska, a sportašica Ljiljana Gulić, kuglačica ŽKK Novska. Kuglački klub Novska najbolja je muška momčad a ženska selekcija OŠ Novska u badmintonu je najbolja ženska ekipa.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

ads1 top right