Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima pod "Saznaj više". Klikom na 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

Prijem za učenike i profesore Glazbene škole u Novskoj

11 Ožu 2017
666 puta

Povodom ostvarenih rezultata na 55. hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa, koje se održavalo od 25. veljače do 10 ožujka i to u Jastrebarskom, Zadru, Splitu, Velikoj Gorici, Zagrebu i Novskoj, u četvrtak 9.ožujka u prostoru male vijećnice Grada Novske, gradonačelnik Vlado Klasan primio je učenike i profesore Glazbene škole u Novskoj.
Igor Tatarević, zamjenik ravnateljice Glazbene škole, prezentirao je gradonačelniku rezultate učenika postignute na ovom natjecanju: "Na regionalnim natjecanjima u okviru 55. hrvatskog natjecanja učenika i studenata glazbe i plesa u disciplini bisernica i klavir koje je održano od 1. do 8. ožujka u Jastrebarskom nastupili su učenici u klasi profesora Filipa Novosela, i to Marko Martinović i Klara Komljenović te osvojili druge nagrade, također klavirska pratnja Lorena Alpeza. U Novskoj su nastupili učenici profesora Stivena Ruvčevskog: Sebastian Debeljak s osvojenom trećom nagradom i učenice profesorice Ane Betević Dadić, Rebeka Bjelanović druga nagrada i Žana Josić prva nagrada, te učenice profesorice Marije Klasan Kinderman: Ela Uroić druga nagrada i Hana Klanac prva nagrada"
Gradonačelnik Vlado Klasan u svom obraćanju učenicima i profesorima najprije je čestitao mladim glazbenicima na njihovim iznimnim ostvarenjima, te profesorima i djelatnicima Glazbene škole u Novskoj na uzornoj organizaciji dijela natjecanja koji je održan u našem gradu. "Veliki je to događaj i izuzetna čast za Glazbenu školu u Novskoj i Grad Novsku ugostiti više od stotinu učenika i studenata te isto toliko profesora glasovira proteklih dana. Ponosan sam na sve vas, na rezultate koje ste ostvarili, ter pokazali smo koje bogastvo imamo, a upravo vi ste naše bogastvo", rekao je gradonačelnik Klasan obraćajući se učenicima i profesorima.
"Iznimno smo ponosni s obzirom na nezavidnu situaciju u kojoj smo se našli jer našaravnateljica Dunja Uroić nije iz zdravstvenih razloga mogla sudjelovati u organizaciji, ali je dala ogroman doprinos, zajedno s vama gradonačelniče, u lobiranju kako bi Novska dobila organizaciju natjecanja. Osobno sam stvarno ponosan na rezultate koje smo ostvarili te ovom prilikom zahvaljujem se vama gospodine Klasan na podršci i Gradu koji nam je toliko pomogao u cjelokupnoj organizaciji. Nadam se da će slijedeće godine isto tako i godine koje su pred nama polučiti isto sjajne rezultate da idemo dalje istim tim tijekom kako smo išli do sada", rekao je na kraju prof. Tatarević.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ads1 top right