AMDS Jeans

banner_novska-01-01.jpg

Marketing Radio program

Cjenik promidžbe  CJENIK
RADIO PROGRAM


Marketing

SMS poruke šaljite na broj 66 248  sa ključnom riječi RPN tekst poruke.

Kontakt telefon: 060/577 775
Putem ovog telefona  snimite male oglase. Cijena predaje oglasa putem fiksnog telefona: 3,49 kn, putem mobilnog telefona 4,78 kn.

Brošura

Sve-sto-ste-htjeli-znati-o-Europskoj-uniji-190.jpg

Brončani mikrofon RPN-u

Brončani mikrofon RPN-u

Zlatni mikrofon RPN-u

Zlatni mikrofon RPN-u
Početna arrow Vijesti arrow Najnovije vijesti arrow U medijskom prostoru uskoro će svijetlo dana ugledati novi „Novljanski list“ .
U medijskom prostoru uskoro će svijetlo dana ugledati novi „Novljanski list“ . PDF Ispis E-mail
Željko   
Ponedjeljak, 06 Prosinac 2010

logoNaime, Radio postaja Novska uz svoju radijsku djelatnost pokreće i novinsku. Glasilo će obuhvatiti informacije sa šireg novljanskog područja. Na dvadesetak stranica, u A3 formatu kroz  mjesečno izdanje objavljivati ćemo vijesti, reportaže, kolumne, dogadjaje mjeseca, zanimljivosti. Novljanski list, tiskati će se u nakladi od 1000 primjeraka i dijeliti besplatno. Izdavač Radio postaja Novska poziva sve zainteresirane za suradnju u Novljanskom listu, kao i oglašavanje poslovnih subjekata, uz pogodnosti za istovremeno oglašavanje  na radiju i novinama. Prvi broj „Novljanskog lista“ trebao bi izaći iz tiska  uoči Božićnih blagdana. Budite i vi, dio tima koji će pripremati „Novljanski list“ ,  obratite se redakciji na tel. 600-064, svojim prijedlozima, komentarima i pitanjima. A također nam možete pisati i putem e-maila: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 06 Prosinac 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
© 2008. Radio postaja Novska {88,3Mhz} | Održavanje i Hosting: KUHADA