Marketing Radio program

Cjenik promidžbe  CJENIK
RADIO PROGRAM


Marketing

SMS poruke šaljite na broj 616 248 sa ključnom riječi RPN tekst poruke, po cijeni od 3,72 kn, PDV uključen za jedan sms .
Kontakt telefon: 060/577 775 Putem ovog telefona snimite male oglase. Cijena predaje oglasa putem fiksnog telefona: 3,49 kn, PDV uključen, odnosno 4,78 kn, PDV uključen/minuta, za pozive iz mobilnih mreža.

Brošura

Sve-sto-ste-htjeli-znati-o-Europskoj-uniji-190.jpg

Brončani mikrofon RPN-u

Brončani mikrofon RPN-u

Zlatni mikrofon RPN-u

Zlatni mikrofon RPN-u
Početna arrow Vijesti arrow Najnovije vijesti arrow U medijskom prostoru uskoro će svijetlo dana ugledati novi „Novljanski list“ .
U medijskom prostoru uskoro će svijetlo dana ugledati novi „Novljanski list“ . PDF Ispis E-mail
Željko   
Ponedjeljak, 06 Prosinac 2010

logoNaime, Radio postaja Novska uz svoju radijsku djelatnost pokreće i novinsku. Glasilo će obuhvatiti informacije sa šireg novljanskog područja. Na dvadesetak stranica, u A3 formatu kroz  mjesečno izdanje objavljivati ćemo vijesti, reportaže, kolumne, dogadjaje mjeseca, zanimljivosti. Novljanski list, tiskati će se u nakladi od 1000 primjeraka i dijeliti besplatno. Izdavač Radio postaja Novska poziva sve zainteresirane za suradnju u Novljanskom listu, kao i oglašavanje poslovnih subjekata, uz pogodnosti za istovremeno oglašavanje  na radiju i novinama. Prvi broj „Novljanskog lista“ trebao bi izaći iz tiska  uoči Božićnih blagdana. Budite i vi, dio tima koji će pripremati „Novljanski list“ ,  obratite se redakciji na tel. 600-064, svojim prijedlozima, komentarima i pitanjima. A također nam možete pisati i putem e-maila: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 06 Prosinac 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
© 2008. Radio postaja Novska {88,3Mhz} | Održavanje i Hosting: KUHADA